Villa-Hole by Dutch Architectural Studio

December 26, 2009

“Dutch architectural studio in cooperation with SeARCH Studio Christian Muller Architects designed and built amazing villa Vals, which combines modern approach of building houses with the primitive.

This house, which was built in Switzerland and so well fits into the natural landscape of the area that is doomed to become local celebrity. Villa completely hidden from human eyes in Inside the hill, which makes her look like a hole of some fantastic character.”

Original Source

I’m excited about the idea and I’m sure it’ll protect the owners of the house from excessive heat of the summer and all; however I’m not so sure that it fits with the environment it’s built in. See the last photo I’ve posted.

Villa-Hole by Dutch architectural studio

Bookmark and Share

Subscribe to The Wonderland by Email

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: